NetXMS Support Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Strange interface counting and port view  (Read 203 times)

hbc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Strange interface counting and port view
« on: January 16, 2019, 10:43:39 am »

Hello,

I have some modulare HP 5412 switches. The component view looks pretty good. Several modules as container and ports from Letter 1-24 (A1-A24, B1-B24,...).
The interface names in interface view are also right, even the ifIndex is incrementing correctly (A1=1, A24=24, B1=25, B24=48), BUT the port number is wrong.

A1=1, A23=23, A24=0, B1=1, B23=23, B24=0

This leads to display errors in port view. Sometime even one port (24) is missing per module and most modules start with port 0 instead of 1.

For further info watch the screenshots.
Logged

Victor Kirhenshtein

  • Lead Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6539
    • View Profile
Re: Strange interface counting and port view
« Reply #1 on: January 29, 2019, 04:56:46 pm »

Hi,

what is device OID and what driver is selected? If it is PROCURVE, please check if node has custom attributes .procurve.isModular and .procurve.slotSize.

Best regards,
Victor
Logged

Victor Kirhenshtein

  • Lead Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6539
    • View Profile
Re: Strange interface counting and port view
« Reply #2 on: January 31, 2019, 03:11:38 pm »

Update: I likely found the reason for this error in numbering. Next release should show it correctly.

Best regards,
Victor
Logged